subaru-wrx-sti-launch-edition-02_Stage
 • Fernandes Autohandel komt naar u toe!

  Fernandes Autohandel komt naar u toe!

  28 juli 2017

  Met onze Private Lease Testdrive Tour, bezoeken wij verschillende locaties zodat u onze voertuigen nu zelf kunt ervaren!

  Lees meer

 • Subaru team maakt zich op voor Performance Rally

  Subaru team maakt zich op voor Performance Rally

  27 mei 2016

  Het Subaru rally team (usa): Travis Pastrana en David Higgins, maken zich ready voor de Susquehannock Trail Performance Rally (STPR) van 3 & 4 juni aanstaande. Deze zeer spannende rally wordt gehouden in prachtige parken op het platteland van Wellsboro, Pennsylvania.

  Lees meer

 • Opening Showroom

  Opening Showroom

  05 mei 2016

  Op vrijdag 29 April 2016 is aan de Keizerstraat de nieuwe showroom van Fernandes Autohandel, met de merken Isuzu, Honda en Subaru officieel geopend. Naast de aparte showroom van Volkswagen Commercial Vehicles, is dit de tweede showroom.

  Lees meer

 • Laatste Subaru-rallyauto van Coling McRae te koop

  Laatste Subaru-rallyauto van Coling McRae te koop

  29 februari 2016

  De Noorse Rallyrijder Petter Solberg behaalde twee overwinningen in de Subaru WRC S12b, de rallywagen die met name de geschiedenisboeken in ging als de laatste Subaru waarin de legendarische Colin MacRae ooit reed. En nu staat het voertuig te koop.

  Lees meer

 • Sneak preview: De Subaru Impreza XV Concept!

  Sneak preview: De Subaru Impreza XV Concept!

  29 februari 2016

  Op 9 februari jongstleden liet Subaru op de Autosalon van Genève alvast een glimp zien van de Subaru Impreza XV Concept.

  Lees meer

 • Honda & Subaru commercials Superbowl 50 groot succes

  Honda & Subaru commercials Superbowl 50 groot succes

  29 februari 2016

  Op 7 februari vond de Superbowl 50 plaats. De Superbowl is jaarlijks het grootste sportevenement ter wereld, waarin de twee ‘beste’ National Football League (NFL) teams strijden om het kampioenschap. Dit jaar ging de strijd tussen de Caronlina Panthers en de Denver Broncos in het Levi’s Stadium in Santa Clara, Californië.

  Lees meer

 • Meest precieze donut ter wereld gemaakt door Subaru BRZ

  Meest precieze donut ter wereld gemaakt door Subaru BRZ

  29 februari 2016

  In Groot Brittanië zit men nooit verlegen om hun fantasie op de vrij e loop te laten en op die manier bijzondere records te vestigen. Stuntpiloot Alastair Moffatt levert daarvan het beste bewijs, want hij realiseerde het om een “donut” te maken op het kleinste oppervlak ter wereld.

  Lees meer

 • De Keti Koti Open Dag bij Fernandes Autohandel

  De Keti Koti Open Dag bij Fernandes Autohandel

  10 juli 2015

  Op zaterdag 4 juli jl. vond er een Open Dag bij Fernandes Autohandel aan de Keizerstraat plaats. Speciaal voor Keti Koti heeft Fernandes Autohandel, in samenwerking met Fina bank, een spectaculaire en eenmalige financieringsactie aangeboden!

  Lees meer